Trailer voor serie A Murder At The End of the World

FX Networks heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor A Murder At The End of the World, de aankomende miniserie over moordmysteries, met in de hoofdrol Golden Globe-winnaar Emma Corrin als amateurdetective.

De video biedt een blik op de hoofdcast, waaronder Corrin, Harris Dickinson en Clive Owen. Het drama begint op 29 augustus op Hulu. In Nederland zal de serie waarschijnlijk te zien zijn op Disney Plus. Bekijk hieronder de teaser trailer van A Murder At The End of the World.

A Murder At The End of the World

Het is een mysterieserie met een nieuw soort detective aan het roer – een Gen Z amateurdetective en technisch onderlegde hacker genaamd Darby Hart. Darby en acht andere gasten zijn uitgenodigd door een teruggetrokken miljardair om deel te nemen aan een retraite op een afgelegen en oogverblindende locatie. Wanneer een van de andere gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was tegen een stroom van tegenstrijdige belangen in voordat de moordenaar een ander leven berooft.

A Murder At The End of The World (voorheen getiteld Retreat) is gemaakt en geregisseerd door Brit Marling en Zal Batmanglij, en Marling speelt ook mee in de serie. Emma Corrin wordt vergezeld door Harris Dickinson, Clive Owen, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr, Kellan Tetlow, Daniel Olson, en Neal Huff.

De serie met zeven afleveringen is uitvoerend geproduceerd door Marling, Batmanglj, Andrea Sperling, Melanie Marnich en Nicki Paluga. Het komt van FX Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...