Film The Dive vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de spannende film The Dive naar de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de poster voor de aanstaande survivalthriller, afkomstig van de producenten van 7500– en Stowaway. De film draait om twee zussen die 28 meter onder zeeniveau vastzitten als hun duiktrip vreselijk misgaat.

The Dive film

Film The Dive

Een avontuurlijke diepzeeduik op een van ’s werelds meest afgezonderde locaties, wordt een wanhopige strijd om te overleven voor de zussen Drew en May. Wanneer een aardverschuiving rotsen in zee doet storten, wordt May geraakt en komt ze vast te zitten op de bodem van de oceaan. Met een gevaarlijk laag zuurstofgehalte is het aan Drew om haar zus te bevrijden en haar leven te redden. Terwijl Drew wanhopig probeert hulp te vinden, voert May haar eigen psychologische strijd. Drew gebruikt al haar vindingrijkheid om haar zus te redden van een dreigende dood en zet hiervoor haar eigen leven op het spel. Terwijl kostbare tijd wegtikt en er geen hulp in zicht is, wordt het een race tegen de klok. Geen lucht. Geen tijd. Geen hoop.

The Dive is geregisseerd door Max Erlenwein op basis van een scenario dat hij samen met Joachim Hedén schreef. De film heeft hoofdrollen voor Louisa Krause als May en Sophie Lowe als Drew. Het wordt geproduceerd door Maximilian Leo, Jonas Katzenstein, Pierre Ellul en Anika Psaila Savona.

Uitvoerende producenten zijn Heden, Julia Gebauer, Jonas Sorensson, Philipp Stendebach, Doris Schrenner, Dave Bishop, George Hamilton, Luane Gauer en Janina Vilsmaier.

De film The Dive draait vanaf 5 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter