BNNVARA komt met kerstspecial van hitserie Dertigers

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie Dertigers: BNNVARA komt met een Dertigers kerstspecial. Na het overweldigende succes van het vierde seizoen komt de hele vriendengroep nog eenmaal bij elkaar om de feestdagen samen door te brengen in het hoge noorden. Een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen… De kerstspecial van Dertigers zal voor de feestdagen in december te zien zijn bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Na het aankondigen van het laatste seizoen van ‘Dertigers’ volgde een storm aan teleurgestelde reacties. Gelukkig worden zij in december op een toetje getrakteerd. Tijdens de feestdagen zoeken de vrienden, die gespeeld worden door Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst, elkaar nog een keer op om samen Kerst te vieren.

Dertigers kerstspecial

Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn zes onafscheidelijke vrienden sinds hun studententijd, toen ze samen op kot zaten. Dat is ondertussen al vijftien jaar geleden. In tussentijd hebben ze als groep en elk afzonderlijk heel wat hindernissen overwonnen. Tegenwoordig zijn ze allen dertigers die hun sociaal en familiaal leven zo goed mogelijk trachten te runnen, dit zonder elkaar uit het oog te verliezen. Wanneer kleine en grote geheimen uit het verleden en heden naar boven komen, komt de vriendschap echter zwaar onder druk te staan.

De cast bestaat uit namen als Leonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong.

De serie is een remake van Dertigers (Vlaamse televisieserie). Op televisie had de serie tegenvallende kijkcijfers. Daarna werd de serie echter alsnog succesvol: via online uitgesteld kijken werden de afleveringen binnen zes weken ruim 5,3 miljoen bekeken.

De kerstspecial van Dertigers wordt de afsluiter van een succesvolle vierdelige reeks. Vier seizoenen lang hebben enorm veel kijkers de vriendengroep leren kennen en leefden zij mee met alle perikelen die de dertigers voor hun kiezen kregen. Vele dertigersdilemma’s passeerden de afgelopen vier seizoenen de revue. Van twijfels over banen tot aan wel of geen kinderen en relaties die strandden en opbloeiden. De serie wordt geprezen door haar heerlijke herkenbaarheid en groeide mede hierdoor uit tot een regelrechte streaminghit: in totaal hadden de eerste drie seizoenen bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start en NPO Plus. Het vierde seizoen staat inmiddels op ruim 6 miljoen streamstarts en is nog tot en met 10 augustus elke werkdag rond 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3 en te bekijken via NPO Start.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...