Film Toen Ik Je Zag vanaf 2 maart in de bioscoop

Bekijk de indrukwekkende trailer van de film Toen Ik Je Zag, naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling. De film heeft hoofdrollen voor Noortje Herlaar en Egbert-Jan Weeber en draait vanaf 2 maart 2023 in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Toen Ik Je Zag

Toen Ik Je Zag film

Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

Het boek Toen Ik Je Zag: Mijn Leven met Antonie verscheen in 2013, dat werd bekroond met een Gouden Boek. De titel is afkomstig van het nummer ‘Toen Ik Je Zag’, de titeltrack van de populaire voetbalfilm All Stars.

De hoofdrollen worden gespeeld door Noortje HerlaarEgbert-Jan Weeber, David Hofland, Keet Padberg, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Hanne Arendzen.

De regie en scenario zijn in handen van Ben Verbong.

De film is vanaf 2 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Dutch FilmWorks

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...