Midsomer Murders seizoen 22 vanaf 27 februari op BBC First

Midsomer Murders keert terug voor seizoen 22, waarin inspecteur Barnaby en zijn jonge sergeant verdachte sterfgevallen in Midsomer onderzoeken. Het nieuwe seizoen gaat in première op maandag 27 februari 2023 en dinsdag 28 februari om 21:00 uur op BBC First.

Midsomer Murders seizoen 22

Midsomer Murders is een Britse detectiveserie, die zich afspeelt in het fictieve Engelse graafschap Midsomer. Nadat een plaatselijke fotograaf een urban myth-wedstrijd wint met zijn creatie van The Wolf. Als er een man wordt vermoord, worden Barnaby en Winter ingeschakeld om onderzoek te doen. Omdat Barnaby niet vertrouwd is met sociale media, moet hij zijn weg vinden tussen sprookjes en de werkelijkheid nadat hij onbedoeld is betrokken bij de online rage. Het grootste obstakel voor zijn onderzoek: de snelheid en kracht waarmee sociale media nieuws verspreiden.

De serie heeft twee hoofdrolspelers gehad – vanaf de première in 1997, John Nettles als Detective Chief Inspector (DCI) Tom Barnaby, tot zijn pensionering in februari 2011. Vervolgens kwam Neil Dudgeon als DCI John Barnaby, Tom’s jongere neef.

Midsomer Murders is een Britse detectiveserie van de zender ITV en is gebaseerd op de romans van Caroline Graham over inspecteur Barnaby. De serie ging in première op 27 maart 1997.

Midsomer Murders seizoen 22 gaat in première op maandag 27 februari 2023 en dinsdag 28 februari om 21:00 uur op BBC First.

Afbeelding via

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...