James Bond-producer bevestigt: casting voor Bond 26 nog niet begonnen

We zullen nog even moeten wachten op Bond 26Barbara Broccoli, een van de producers achter de James Bond-franchise, heeft namelijk een teleurstellende castingupdate. Al jaren wordt er gespeculeerd over wie de volgende acteur zal zijn die James Bond gaat spelen. Daniel Craig was de meest recente artiest die de codenaam 007 droeg, maar No Time to Die uit 2021 markeerde zijn zwanenzang. Zelfs vóór het debuut van die film stond het internet vol met geruchten en theorieën over wie de volgende acteur zal zijn, met namen als Aaron Taylor-Johnson en Idris Elba die naar voren kwamen als vermeende favorieten. Er zijn echter weinig legitieme updates verschenen.

In een interview met LADbible heeft Broccoli een nogal teleurstellende update over het castingproces voor de volgende film. Ze bevestigde dat de film niet zo ver in ontwikkeling is als eerder werd gedacht. Ze zei:

“No, we haven’t even started casting yet. There isn’t even a script.”

Bond 26

Zonder script of cast zijn er maar weinig details over Bond 26. In de zomer van 2022 verklaarde Broccoli dat de film nog minstens 2 jaar verwijderd was van de opnames. Als de productie in 2024 start en de zaken snel gaan, is een releasedatum van midden tot eind 2025 misschien mogelijk voor Bond 26, maar een releasedatum in 2026 lijkt redelijker.

Broccoli heeft ook een beetje licht geworpen op de aard van het uitgangspunt van Bond 26. Een van de redenen waarom de casting, het filmen en het script zo ver weg zijn, is dat ze grote plannen heeft met James. Broccoli legde uit dat een script pas kan worden voorbereid als de productieploeg heeft besloten wat ze met het personage willen doen. Dit antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt, omdat Bond 26 007 volledig opnieuw wil uitvinden. Daarom is de film, in plaats van een voortzetting van de franchise of een herhaling van de trends, een beetje een herstart van de franchise.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...