Fire Country vanaf 28 februari in Nederland te zien op Net 5

De serie Fire Country is vanaf 28 februari 2023 in Nederland te zien op Net 5. Het drama volgt een jonge gevangene die in ruil voor strafvermindering meehelpt bij de brandweer. Bekijk hieronder een trailer.Fire Country op Net 5

Fire Country volgt Bode Donovan, een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een verkorte gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma. Hij en andere gevangenen werken samen met elitebrandweerlieden om enorme, onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen. Het is niet alleen een opdracht met een hoog risico en een hoge beloning, maar hij is ook toegewezen aan werk in zijn geboorteplaats – en hij heeft daar een behoorlijk zwaar verleden, aangezien zijn zus stierf en zijn vader hem de schuld gaf.

In het CBS-drama zijn er rollen voor Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Stephanie Arcila, Jordan Calloway en Jules Latimer.

Tony Phelan, Joan Rater, Tia Napolitano, Thieriot, Jerry Bruckheimer (ook verantwoordelijk voor de CSI-franchise en films als Pirates of the Caribbean) en KristieAnne Reed zijn uitvoerend producenten. Fire Country is geïnspireerd op Thieriot’s ervaringen toen hij opgroeide in Fire Country en komt voort uit een origineel idee van de acteur, die ook het verhaal voor de pilot heeft geschreven met de schrijvers Tony Phelan en Joan Rater.

Fire Country is vanaf 28 februari 2023 in Nederland te zien op Net5. Er is ook al een tweede seizoen in de maak.

Afbeelding via CBS

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...