Trailer voor de film Paint met Owen Wilson als een soort Bob Ross

IFC Films heeft de teaser trailer vrijgegeven voor de film Paint, de aankomende komedie waarin Owen Wilson de hoofdrol speelt als een televisieschilder die veel op Bob Ross lijkt.

De film concentreert zich op Wilson’s Carl Nargle, een televisieschilder die plotseling uit de schijnwerpers valt. Bekijk de Paint teaser trailer hieronder.

 

Paint film

Paint film

Carl Nargle heeft reeds decennialang zijn eigen televisieprogramma omtrent het schilderen. Met zijn kalme fluisterstem houdt hij de, veelal vrouwelijke, kijkers van de Vermont zender in de ban. Carl zit nu echter in een sleur en de zender is niet meer het kijkcijferkanon als voordien. In de hoop de kijkcijfers op te krikken, wordt een nieuwe schilder aangenomen waardoor Carl met zijn onzekerheid geconfronteerd wordt.

De film is geschreven en geregisseerd door Brit McAdams. Naast Owen Wilson zijn er in Paint ook rollen voor Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renee, Lusia Strus, Stephen Root en Lucy Freyer.

Paint staat momenteel gepland voor release in de bioscoop op 7 april 2023.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...