Flikken Maastricht seizoen 17 vanaf 17 februari op NPO1

Op 17 februari 2023 begint Flikken Maastricht seizoen 17 op NPO1! Bekijk hieronder een trailer. Het belooft weer een spannend seizoen van Flikken Maastricht te worden. Na de confrontatie tussen Eddie en Eva lijken zij en haar partner Wolfs in een rustiger vaarwater terecht te komen. Maar niets is minder waar…

Flikken Maastricht seizoen 17

Flikken Maastricht is een Nederlandse televisie politieserie. Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van deze serie. Maar ook de persoonlijke levens van rechercheurs Eva van Dongen en haar werk partner Floris Wolfs komen voorbij. Net als die van hun collega’s in uniform Marion Dreesen, Romeo Sanders en Marlies Kamphuis. Het komt regelmatig voor dat privésituaties aanleiding zijn voor gebeurtenissen op het werk en andersom. Vaak blijken de verschillende zaken iets met elkaar te maken te hebben.

De zaak die het OM tegen Eddie heeft, wordt geseponeerd. Er is alleen nog het probleem met de crimineel bij wie Eddie tonnen heeft geleend op naam van Floris Wolfs, maar ook daar komt een oplossing voor. Net als Eva en Wolfs denken dat ze in hun routine terug kunnen vallen, moeten ze nog een keer alles op alles zetten. Na een aantal heftige gebeurtenissen voor Marion kan ze niet meer goed functioneren met alle gevolgen van dien. Romeo probeert zijn partner zo goed als kwaad bij te staan, maar Marion moet onder ogen zien dat het zo niet langer kan.

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio Romero IJssel, Oda Spelbos, Will van Kralingen, Helmert Woudenberg, Jamie Grant, Ria Eimers, Antoinette Jelgersma.

Flikken Maastricht werd bedacht in navolging van de Belgische serie Flikken Gent en kreeg ook een spin-off in de vorm van Flikken Rotterdam. Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien en wordt uitgezonden door AVROTROS.

Flikken Maastricht seizoen 17 is vanaf 17 februari 2023 om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...