Bekijk de eerste trailer voor de film Strays

Universal Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de hilarische nieuwe film Strays. De trailer die je hieronder kunt bekijken geeft al aan dat het zeker geen “gezinsvriendelijke” hondenfilm is.

Strays film

Strays film

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style. Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen.

Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug (Jamie Foxx), een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie (Isla Fisher), een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy, en Hunter (Randall Park), een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond, zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

Strays is een ongepolijste versie van de hondenfilms waar we allemaal zo dol op zijn en is geregisseerd door Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar) met een sterke komische cast, waaronder Will Ferrell, Will Forte, Isla Fisher, Jamie Foxx, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Rob Riggle, Brett Gelman, Jamie Demetriou, Sofia Vergara.

Strays draait vanaf 8 juni 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via  Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...