Flikken Rotterdam seizoen 7 vanaf september op NPO

Flikken Rotterdam seizoen 7 is vanaf 15 september 2023 te zien om 20.35 uur op NPO 1. De nieuwe reeks draait om het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) en de andere teamleden.

Flikken Rotterdam seizoen 7

Flikken Rotterdam is een Nederlandse politieserie. De serie speelt zich af in Rotterdam en was op 8 januari 2016 voor het eerst op televisie te zien. Flikken Rotterdam ontleent zijn naam en opzet aan de VRT-serie Flikken die zich afspeelt in Gent en de spin-offserie Flikken Maastricht die zich afspeelt in Maastricht. Een andere stad en een ander team maar dezelfde mix van spannende actie en persoonlijke interactie tussen de hoofdkarakters vormen ook voor Flikken Rotterdam de basis.

In het nieuwe seizoen staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Hein trekt uit de gebeurtenissen in de eerste aflevering de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken. Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Hein, die denkt de sleutel van het raadsel in handen te hebben, weigert openheid van zaken te geven, om daarna te ontdekken dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien..

Acteurs Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Ortál Vriend en Cees Geel zullen terugkeren voor het nieuwe seizoen.

Flikken Rotterdam seizoen 7 is vanaf vrijdagavond 15 september 2023 te zien om 20.35 uur op NPO 1. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...