Trailer voor Top Boy seizoen 3

De trailer van Top Boy seizoen 3 geeft een voorproefje van het laatste hoofdstuk van de Netflix-serie, die zal beslissen wie er regeert als Top Boy of Summerhouse. Bekijk de trailer hieronder.

Top Boy seizoen 3

Sully’s acties aan het einde van de laatste serie hebben zijn zakelijke regels met Dushane herschreven. Naarmate er nieuwe gedeelde problemen ontstaan, wordt alles wat ze hebben opgebouwd bedreigd door krachten buiten en binnen hun rijk. Kunnen ze naast elkaar bestaan ​​volgens de regels van de weg die ze hun hele leven hebben gevolgd in een wereld die voor hen aan het veranderen is? Of kan er maar één Top Boy zijn?

Terugkerende castleden zijn Ashley Walters, Kane Robinson, Simbi Ajikawo, Jasmine Jobson, Saffron Hocking en Araloyin Oshunremi, naast nieuwe castleden Brian Gleeson en Oscar-genomineerde Barry Keoghan.

Top Boy is bedacht en geschreven door Ronan Bennett. Het is uitvoerend geproduceerd door Charles Steel en Alasdair Flind voor Cowboy Films, Ronan Bennett voor Easter Partisan en Yann Demange, Drake en zijn zakenpartner Adel “Future” Nur voor DreamCrew Entertainment, LeBron James, Maverick Carter en Jamal Henderson voor de SpringHill. Ashley Walters en Kane Robinson dienen ook als uitvoerende producenten.

Top Boy seizoen 3 gaat donderdag 7 september in première in Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...