Freaky Friday 2 in ontwikkeling, Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis keren terug

Na twee decennia sinds de bioscooprelease, laat Variety weten dat de langverwachte Freaky Friday 2 eindelijk de vroege stadia van ontwikkeling bij Disney is ingegaan.

Volgens de site schreef Black List-schrijver Elyse Hollander het scenario. De originele actrices Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis zijn momenteel in onderhandeling om hun respectieve rollen als Anna en Tess Coleman opnieuw te spelen in het vervolg op de succesvolle comedy uit 2003.

Speculaties over Freaky Friday 2 begonnen vorig jaar toen Curtis, die onlangs haar eerste Oscar won voor haar ondersteunende optreden in Everything Everywhere All at Once, haar wens begon uit te spreken om zich te herenigen met Lohan. Eerder dit jaar plaatste Curtis ook een oude foto van haar en Lohan op Instagram met het onderschrift: “It’s Friday. I’m just sayin! Freaky fingers crossed!”

Freaky Friday 2

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Mary Rodgers uit 1972, werd Freaky Friday geregisseerd door Mark Waters op basis van een scenario geschreven door Heather Hach en Leslie Down. Deze versie markeerde Disney’s derde bewerking van het klassieke verhaal. Het draaide om de band tussen een moeder en haar opstandige dochter. Na een van hun ruzies bevonden ze zich plotseling in een ongelooflijke situatie dat ze onverwachts van lichaam waren veranderd.

De film uit 2003 had rollen voor Lindsay LohanJamie Lee Curtis, Chad Michael Murray, Harmon, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao en meer. Naast positieve recensies, was de film ook een kassucces, met een wereldwijde bruto opbrengst van meer dan $ 160 miljoen tegen een gerapporteerd budget van $ 26 miljoen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...