Supernatural prequel The Winchesters geannuleerd door The CW

The Winchesters krijgt geen seizoen 2! The CW heeft ervoor gekozen om geen vervolg van de Supernatural-prequelserie te bestellen. The Winchesters vertelt het ongekende liefdesverhaal tussen John Winchester (Drake Rodger) en Mary Campbell (Meg Donnelly), monsterjagers en toekomstige ouders van Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles).

Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat The CW ook Walker spinoff Walker: Independence na één seizoen alweer annuleerde. Volgens THR zijn de zetten een poging van netwerkeigenaar Nexstar om te bezuinigen op kosten van minder winstgevende gescripte seizoenen. Het netwerk zei in een statement:

“As we reimagine the new CW, we had to make some tough programming decisions. We thank our partners at Warner Bros. and the casts and creative teams of Kung Fu and The Winchesters for all their hard work, creativity and dedication.”

Studio Warner Bros. Television zag de bui al hangen en heeft zich voorbereid op het zoeken naar een nieuw onderkomen voor de serie. Uitvoerend producent (en Supernatural-acteur) Jensen Ackles probeert fans van Supernatural mobiliseren in een Save the Show campagne die de serie kan helpen een nieuwe thuishaven te vinden.

The Winchesters krijgt geen seizoen 2

De serie volgt de 19-jarige Mary, die al sinds haar kindertijd strijdt tegen de krachten van de duisternis. Na het verlies van iemand die dicht bij haar staat, overweegt de geharde jager om te stoppen met het familiebedrijf, totdat de verdwijning van haar vader en de komst van nieuwkomer John haar dwingen een nieuw team te leiden. John is onlangs teruggekeerd uit Vietnam en vindt een nieuwe missie thuis, waar sporen van zijn vaders verleden hem leiden naar een geheime organisatie en een geheel nieuwe oorlog als jager. The Winchesters vertelt het epische verhaal van hoe Mary en John elkaar ontmoetten en alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde, maar ook de wereld te redden.

Ackles en zijn vrouw Danneel Ackles produceren samen met Supernatural alumni Robbie Thompson. In de serie zijn er rollen voor Meg Donnelly, Drake Rodger, Nida Khurshid, Jojo Fleites, Demetria McKinney, Bianca Kajlich.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter