Teaser trailer voor Freud’s Last Session met Anthony Hopkins & Matthew Goode

Sony Pictures Classics heeft de teaser trailer vrijgegeven van Freud’s Last Session, het komende historische drama met Anthony Hopkins als de beroemde neuroloog Sigmund Freud en Matthew Goode als de veelgeprezen schrijver C.S. Lewis.

De video toont twee briljante mannen die elk van hun overtuigingen over het bestaan ​​van God bespraken. De film beleeft zijn wereldpremière op het AFI Fest 2023, gevolgd door een beperkte release in december. Bekijk hieronder de trailer.

Freud’s Last Session

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog komen twee van de grootste geesten van de twintigste eeuw, C.S. Lewis en Sigmund Freud samen voor hun eigen persoonlijke strijd over het bestaan ​​van God. De film verweeft de levens van Freud en Lewis, verleden, heden en door middel van fantasie, en barst uit de grenzen van Freuds studie op een dynamische reis.

Freud’s Last Session is geregisseerd door een scenario geschreven door Mark St. Germain, gebaseerd op Armand Nicholi’s boek The Question of God. Anthony Hopkins en Matthew Goode worden vergezeld door Lisa Fries, Jodi Balfour, Orla Brady, Stephen Campbell Moore, Rhys Mannion, David Shields, Padraic Delaney, Tarek Bishara en meer. De film is geproduceerd door Alan Greisman, Rick Nicita en Meg Thomson.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...