Ghosts of Beirut vanaf 3 juli op SkyShowtime

SkyShowtime heeft een premièredatum vrijgegeven voor Ghosts of Beirut, een vierdelig spionagedrama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de klopjacht op Imad Mughniyeh. Bekijk hieronder een trailer.

Ghosts of Beirut

De serie is gebaseerd op een van de meest bijzondere waargebeurde spionageverhalen van onze tijd: de klopjacht op Imad Mughniyeh, het ongrijpbare terroristische meesterbrein dat zijn tegenstanders meer dan twee decennia te slim af was. Mugniyeh bracht het terrorisme naar een dodelijk nieuw niveau en creëerde openbare martelaren van anonieme zelfmoordterroristen. Terwijl CIA- en Mossad-agenten werden achtervolgd door de acties van Imad, bundelen ze onverwachts hun krachten in een internationale achtervolging om eindelijk de man te vinden en neer te halen die bekend staat als “The Ghost”.

De internationale cast bestaat uit Dina Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan), Dermot Mulroney (Hanna), Garret Dillahunt (Fear The Walking Dead), Iddo Goldberg (Snowpiercer), Hisham Suleiman (Fauda), Amir Khoury (The Little Drummer Girl) en Rafi Gavron (Godfather of Harlem).

De serie is geschreven door Avi Issacharoff en Lior Raz, de scenaristen achter Fauda.

Ghosts of Beirut is vanaf 3 juli (de eerste twee afleveringen) te zien bij SkyShowtime. Op 10 juli komen de resterende twee afleveringen beschikbaar.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...