Grenzeloos Verraad vanaf 30 maart in de bioscoop

De film Grenzeloos Verraad is vanaf 30 maart 2023 te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Het is een bijzonder oorlogsverhaal tussen eer en geweten in de periode voorafgaande aan de luchtlandings-operatie Amherst die in april 1945 in Drenthe plaatsvond met als doel de bevrijding van de stad Groningen.

Grenzeloos Verraad

Grenzeloos Verraad

De Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg, in het Duitse leger luisterend naar de bijnaam ‘Der Fliegende Holländer’, heeft steeds grotere moeite met de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Na een persoonlijk drama wordt hij overgeplaatst naar Nederland en neemt hij het drastische besluit om in Drenthe te helpen bij het verbergen van onderduikers. Daarmee pleegt hij natuurlijk hoogverraad bij zijn eigen manschappen. Wanneer de SS wantrouwen krijgt en het verzet oprukt, zet Mengelberg niet alleen zijn eigen leven op het spel, maar ook dat van de mensen die hij probeert te helpen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peter Nilessen, Dirk Gunther Mohr, Berit van der Wouw, Kai Kolder, Gerhard Meyer, Ingrid Bisschop, Andreas Lessig.

De regie is in handen van Thomas Nauw en Dennis Bots op basis van een scenario door Rob Camies, Thomas Nauw, Peter Nillesen.

Afbeelding via Dutch FilmWorks

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...