Prime Video onthult eerste trailer voor Perfect Addiction

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Perfect Addiction, de nieuwe film is gebaseerd op de gelijknamige web roman van Wattpad en de nieuwe adult-romance schrijfster Claudia Tan. De nieuwe film gaat 24 maart in première op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder.

Perfect Addiction

Perfect Addiction is geregisseerd door Castille Landon, die eerder de Prime Video hits After We Fell en After Ever Happy regisseerde. In de film spelen opkomende sterren Kiana Madeira (After We Fell, After Ever Happy), Ross Butler (13 Reasons Why) en Matthew Noszka (Star) als wel Bree Winslow (Euphoria), Nicholas Duvernay (Purple Hearts), en Manu Bennett (Spartacus: Gods of the Arena).

MMA-trainer Sienna Lane (Kiana Madeira) dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: een mooi appartement, haar droombaan en Jax (Matthew Noszka), de liefde van haar leven. Jax en Sienna leken een onbreekbaar koppel te zijn. Sienna trainde Jax om de ultieme MMA underground kampioen te worden. Alles voelde perfect … totdat het mis ging, toen ze Jax betrapte op het vreemdgaan met haar jongere zusje.

Geconfronteerd met het ultieme verraad van haar vriend en zusje, zint Sienna op wraak en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet: in de ring. De perfecte gelegenheid doet zich voor in de vorm van Kayden Williams (Ross Butler). Kayden is humeurig en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar als Sienna en Kayden buiten de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel iets ingewikkelder.

De film zal op 24 maart beschikbaar zijn voor Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter
 

You may also like...