HBO geeft eerste beeld vrij van The Palace met Kate Winslet

HBO heeft een eerste foto vrijgegeven van de mini-serie The Palace, met in de hoofdrol Academy Award-winnares Kate Winslet en geregisseerd door Stephen Frears (The Queen, Philomena, A Very English Scandal) en Jessica Hobbs (The Crown, Broadchurch). De reeks speelt zich af binnen de muren van het paleis van een modern Europees regime binnen het jaar dat het ontrafelt. De mini-serie is momenteel in productie in Oostenrijk en zal in het Verenigd Koninkrijk worden afgerond.

The Palace op HBO

De serie The Palace vertelt het spannende verhaal van een jaar binnen de muren van het paleis van een autoritair regime terwijl het regime steeds meer begint te wankelen.

De eerder aangekondigde cast bestaat uit Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton en Hugh Grant.

Will Tracy dient als schrijver, uitvoerend producent en showrunner. Uitvoerend producenten zijn Kate Winslet, Stephen Frears, Frank Rich en Tracey Seaward. Hobbs fungeert als co-uitvoerend producent en schrijvers zijn Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra, Gary Shteyngart en Sarah DeLappe.

Deze productie wordt ondersteund door FISAplus, een financieringsmaatregel van het federale ministerie van Arbeid en Economie die wordt beheerd door Austria Wirtschaftsservice Gesellschaft mbH (aws). FISAplus ondersteunt internationale film- en serieproducties en internationale coproducties voor bioscoop, tv en streaming, evenals Oostenrijkse tv- en streamingproducties.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

HBO Max

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...