Trailer voor de Guy Ritchie film The Convenant met Jake Gyllenhaal en Dar Salim

MGM heeft de trailer voor de Guy Ritchie film The Convenant met Jake Gyllenhaal. De film volgt sergeant John, die tijdens zijn laatste dienstreis in Afghanistan samenwerkt met de lokale tolk Ahmed, die zijn eigen leven riskeert om een ​​gewonde soldaat over kilometers afmattend terrein in veiligheid te brengen. Bekijk de trailer hieronder.

The Convenant film

The Convenant film

Guy Ritchie’s The Covenant volgt de Amerikaanse legersergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) en Afghaanse tolk Ahmed (Dar Salim). Na een hinderlaag gaat Ahmed naar Herculean moeite om Kinley’s leven te redden. Wanneer Kinley erachter komt dat Ahmed en zijn familie dat niet waren gezien veilige doorgang naar Amerika zoals beloofd, moet hij zijn schuld terugbetalen door terug te keren naar de oorlogsgebied om ze terug te halen voordat de Taliban ze als eerste opjaagt.

De film is geschreven en geregisseerd door Guy Ritchie en Ivan Atkinson & Marn Davies.

De film heeft rollen voor Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Antony Starr, Alexander Ludwig, Bobby Schofield, Emily Beecham, Jonny Lee Miller.

Oorspronkelijk kreeg de film The Interpreter als titel, maar deze werd in december 2022 veranderd in The Covenant.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...