Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp maken comedyshow Kraaij & Kroon – Papadag Bestaat Niet

Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp werken samen aan een tweemans comedyshow. De voorstelling Kraaij & Kroon – Papadag bestaat niet is vanaf januari 2024 te zien.

Met trots kondigen producenten Bram Verhaak en Diederick Ensink (De Theaterjongens) aan dat Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen het theater in gaan. De mannen hebben altijd al een keer samen op het toneel willen staan en vanaf januari 2024 is het dan eindelijk zo ver! In deze comedy-show wordt comedy afgewisseld met persoonlijke thema’s. De tijd vliegt voorbij, vader worden, opa worden, vergeten worden en hoe willen wijzelf ooit herinnerd worden? Bij Kraaij & Kroon komt alles aan bod. 

Kraaij & Kroon – Papadag Bestaat Niet

De regie ligt in handen van Joep Onderdelinden. Onderdelinden zal ook, samen met Roel Bloemen, het script schrijven. De muziek wordt gemaakt door Diederick Ensink. Kraaij & Kroon – Papadag bestaat niet speelt van januari tot en met mei 2024.

Foto: Annemieke van der Togt

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...