Het Onbekende vanaf 12 mei op RTL 4 | Dit zijn de deelnemers

Vanaf vrijdag 12 mei komen de makers van De Verraders bij RTL 4 met het nieuwe, adventure-reality programma Het Onbekende, waarin tijdens een onvergetelijke reis veertien deelnemers zichzelf onder leiding van presentator Renze Klamer acht weken lang, keer op keer dezelfde vraag stellen: “Durf ik te kiezen voor Het Onbekende?” Bekijk hieronder de trailer voor het programma Het Onbekende.

Hoe sta jij in het leven? Blijf je in je comfortzone en houd je vast aan wat je al kent, of durf je onvoorwaardelijk te kiezen voor uitdaging, spanning, en avontuur? In het programma gaan veertien kandidaten verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië. Renze gaat in het programma de kandidaten uitdagen en hij moet ze een route laten kiezen. Gaan ze voor de bekende route of de onbekende. Elk team heeft een geldkoffer en die moeten ze de hele reis mee nemen. Het team dat na acht afleveringen als eerste aankomst mag het geld houden.

Het Onbekende op RTL 4

Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd ‘zomaar’ in dit onbekende avontuur te stappen.

Deelnemers Het Onbekende

In Team Bekend zitten musicalsterren Pia Douwes en Freek Bartels, schaatser Ronald Mulder, radiopresentatrice Mischa Blok, goochelaar Steven Kazàn, journalist Arno Kantelberg en kunstschilder Iris Frederix. Team Onbekend bestaat uit zeven onbekende Nederlanders; brandweervrouw Mabel, juriste Nikita, horecaman Vincent, ambtenaar Ricky, videograaf Rein, beleidsadviseur Ruud en IT-manager Bart.

Het nieuwe programma Het Onbekende is vanaf vrijdag 12 mei wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...