Trailer voor Apple TV+ serie The Crowded Room met Tom Holland

Apple TV+ heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende gelimiteerde dramathriller The Crowded Room, met in de hoofdrol Tom Holland als een jonge man die betrokken raakt bij een schietincident dat leidt tot een onverwachte ontdekking over zijn leven. De serie staat gepland voor zijn debuut op 9 juni met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering elke vrijdag tot en met 28 juli.

De video toont Danny Sullivan als hij zich gebeurtenissen en mensen uit zijn mysterieuze verleden probeert te herinneren terwijl hij wordt ondervraagd door Rya Goodwin (Amanda Seyfried) voor zijn rol in de schietpartij. Rya vermoedt al snel dat zijn verhaal misschien ingewikkelde is dan het lijkt.

Bekijk hieronder de trailer van The Crowded Room.

The Crowded Room

Volgens de synopsis volgt de serie Danny Sullivan, een man die wordt gearresteerd na zijn betrokkenheid bij een schietpartij in New York City in 1979. Een boeiende thriller verteld door middel van een reeks interviews met de nieuwsgierige ondervrager Rya Goodwin, Danny’s levensverhaal ontvouwt zich en onthult elementen uit het mysterieuze verleden die hem hebben gevormd, en de wendingen die hem naar een levensveranderende openbaring zullen leiden.

The Crowded Room is bedacht en geproduceerd door de Oscar-winnende schrijver Akiva Goldsman. Holland en Seyfried worden vergezeld door Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase en Lior Raz, Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski en Zachary Golinger.

Uitvoerende producenten zijn Holland, Alexandra Milchan voor EMJAG Productions en Arnon Milchan, Yariv Milchan en Michael Schaefer van New Regency. Het is een coproductie tussen Apple Studios en New Regency.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...