Trailer voor Netflix documentaire Arnold over Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger krijgt binnenkort een eigen documentaire op Netflix. De driedelige serie Arnold moet zijn leven en zijn carrière in kaart brengen. Bekijk hieronder de trailer.

Netflix documentaire Arnold

Deze driedelige documentairereeks beschrijft de reis van Arnold Schwarzenegger van het platteland van Oostenrijk naar de hoogste regionen van de Amerikaanse droom. In een reeks openhartige interviews behandelen Schwarzenegger, zijn vrienden, vijanden, co-sterren en waarnemers alles van zijn begin dagen tot zijn triomfen in Hollywood, zijn tijd aan het bestuur van de staat Californië en zowel de geneugten als de turbulentie van zijn gezinsleven in een verhaal dat overeenkomt met zijn meer dan levensgrote persoonlijkheid.

In de documentaire, geregisseerd door Lesley Chilcott, ligt de nadruk op Schwarzeneggers transformatie van een bodybuilder naar een filmster. Het publiek krijgt een uniek inzicht in de fysieke en mentale uitdagingen die hij heeft overwonnen om zijn lichaam op te bouwen en de rol van The Terminator te veroveren, een personage dat zijn carrière zou definiëren. Daarnaast belicht het ook zijn andere opmerkelijke rollen in films zoals Predator, Total Recall en True Lies, die hem een plaats bezorgden in de galerij van de grootste actiehelden aller tijden.

Arnold verschijnt 7 juni op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...