Horror film Tarot (2024) vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Sony heeft de eerste onheilspellende trailer vrijgegeven van de aankomende horror film Tarot (2024). Bekijk de trailer hieronder.

Bij het gebruiken van tarotkaarten geldt één heilige regel: gebruik niet de kaarten van iemand anders. Als een groep overmoedige vrienden dit tóch doet, ontketenen ze een gruwelijk kwaad dat in de vreemde kaarten zat. De tieners komen oog in oog te staan met de dood. Lukt het ze om te ontsnappen aan hun fatale toekomst die is voorspeld?

Tarot film 2024

Tarot film 2024

Wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt (gebruik nooit het spel kaarten van iemand anders), ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangenzat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood en moeten ze alles in het werk stellen om te ontsnappen aan de noodlottige toekomst die in hun lezing is voorspeld.

Tarot is geschreven en geregisseerd door Spenser Cohen en Anna Halberg (in hun speelfilmregiedebuut) en ook mede geschreven door Nicholas Adams, gebaseerd op een gelijknamige roman uit 1992 van Nicholas Adams.

De film heeft rollen voor Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika, Jacob Batalon.

Tarot draait vanaf 9 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...