Serie House met Hugh Laurie vanaf februari op Netflix

De serie House met Hugh Laurie is vanaf 1 februari 2024 te zien op Netflix. Het gaat om alle acht de seizoenen, die bij elkaar goed waren voor 177 afleveringen.Serie House op Netflix

De controversiële dokter Gregory House (Hugh Laurie) is een specialist in besmettelijke infectieziekten. Hij vertrouwt niemand, en zijn patiënten nog het minst van al. Om zijn constante lichamelijke pijn te lenigen, loopt hij met een wandelstok waarmee hij zijn cynische, soms pijnlijk openhartige tirades van interpunctie voorziet. Hoewel zijn manier van doen op het botte af asociaal lijkt, is dokter House een non-conformist wiens onconventionele denkpatronen en feilloze instinct veel respect afdwingen. Als briljant diagnosticus gaat House geen uitdaging uit de weg. Bovendien kan hij voor het ontcijferen van medische puzzels en het redden van mensenlevens een beroep doen op een topteam van jonge medische experts dat hij zelf heeft samengesteld.

House M.D. (ook wel House genoemd) is een ziekenhuisserie, ontwikkeld door David Shore voor de Amerikaanse televisiezender Fox. De serie ging in première op 16 september 2004 en liep acht seizoenen. House werd na zijn debuut in 2004 meermaals met prijzen bekroond.

De cast bestaat uit namen als Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Kal Penn, Olivia Wilde.

Waar kun je de serie House M.D. kijken?

De serie House M.D. is vanaf 1 februari 2024 te zien op Netflix. In Nederland kun je de serie verder kijken op Amazon Prime Video en Skyshowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...