Horrorserie Red Rose vanaf 15 februari op Netflix

De Britse horrorserie Red Rose is vanaf 15 februari 2023 te zien op Netflix, nadat de reeks vorig jaar augustus al in première ging bij de BBC. Bekijk hieronder een trailer.

Red Rose op Netflix

Een groep tieners heeft een lange zomervakantie na het eind van hun examens. Ze hangen wat rond, zonder een duidelijke richting of doel te hebben nu ze geen school meer hebben. Er gaan verhalen rond over een app genaamd ‘Red Rose’, die jongeren zou aanmoedigen steeds gevaarlijker uitdagingen aan te gaan. Wanneer een van de groep, Rochelle, de app downloadt, en nodigt daarmee een bovennatuurlijke kracht uit haar telefoon binnen te gaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Amelia Clarkson, Isis Hainsworth, Natalie Blair, Ellis Howard, Ali Khan, Ashna Rabheru, Adam Nagaitis, Natalie Gavin, Samuel Anderson, Harry Redding, Hannah Griffiths, Silvie Furneaux, Ruaridh Mollica.

Red Rose werd bedacht door Michael en Paul Clarkson (schrijvers en producenten van The Haunting of Bly Manor). Ramón Salazar (Elite) regisseerde de eerste twee afleveringen.

De langverwachte reeks is een samenwerking tussen de BBC en Netflix. In Groot-Brittannië verscheen de serie op 15 augustus en exact een half jaar later is het raak op Netflix.

Red Rose verschijnt 15 februari 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...