I Know What You Did Last Summer 3 in ontwikkeling

I Know What You Did Last Summer 3 is in ontwikkeling. Sony Pictures is naar verluidt van plan om zijn slasher-franchise uit de jaren 90 nieuw leven in te blazen na het succes van de recente Scream-sequels.

Volgens Deadline is Do Revenge-regisseur Jennifer Kaytin Robinson aangetrokken om een ​​vervolg in de stijl van “passing of the torch” voor de franchise te regisseren. Er wordt gezegd dat het project nog in de kinderschoenen staat, terwijl Unicorns-schrijfster Leah McKendrick het script van het vervolg gaat schrijven.

I Know What You Did Last Summer 3

Freddie Prinze Jr. en Jennifer Love Hewitt, die in het origineel I Know What You Did Last Summer en het vervolg I Still Know What You Did Last Summer speelden, zijn in gesprek om hun rollen uit de slasher-klassiekers opnieuw te spelen. Dit zou de derde film zijn met de hoofdcast, aangezien I’ll Always Know What You Did Last Summer uit 2006 niet de originele acteurs bevatte.

De originele I Know What You Did Last Summer werd uitgebracht in 1997 en had rollen voor Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Johnny Galecki en Bridgette Wilson. De slasher-film bleek ongelooflijk succesvol te zijn en verdiende meer dan $ 125 miljoen aan de kassa met een budget van $ 17 miljoen. De film zou twee sequels krijgen.

Vier tieners rijden samen, na een mooie zomernacht op het strand, in hun auto over een bochtige en onverlichte weg als ze plotseling opschrikken van een enorme luide bons op de motorkap; ze hebben een aanrijding gehad met een man die nu dood op de weg ligt. De vier tieners begaan een fatale fout door het lichaam van het slachtoffer in zee te dumpen en er nooit meer over te spreken.Maar precies een jaar later, krijgt één van hen een anoniem briefje waarop staat:’I know what you did last summer’.Na dit incident volgt voor een ieder van de tieners een zeer onaangename kennismaking met een in een oliejas-geklede man die een grote vishaak met zich meedraagt.Hij lijkt te zijn opgestaan uit zijn zee-graf en is duidelijk op zoek naar veel méér dan een verontschuldiging…

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...