Trailer voor BBC serie Great Expectations met Olivia Colman

BBC heeft eindelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de serie Great Expectations, de aanstaande bewerking van de klassieke roman van Charles Dickens. Het project is afkomstig van de maker van Peaky Blinders, Steven Knight, die samen met Tom Hardy als uitvoerend producent fungeert. Dit markeert de nieuwste Charles Dickens serie van Knight nadat hij eerder A Christmas Carol had geadapteerd tot een FX- en BBC-serie.

De video biedt ons de eerste beelden van Oscar-winnaar Olivia Colman’s vertolking van Miss Havisham samen met Fionn Whitehead als Pip. De serie zal dit voorjaar zijn debuut maken op de BBC in het VK en op Hulu in de VS. Bekijk de Great Expectations teaser trailer hieronder.

BBC serie Great Expectations 

Great Expectations is de dertiende en voorlaatste roman van Charles Dickens. Het is een coming-of-age-verhaal dat draait om de wees Pip, die zal worden gespeeld door Fionn Whitehead (Bandersnatch). Hij wordt vergezeld door Olivia Colman (The Crown) als Miss Havisham, Ashley Thomas (Top Boy) als Jaggers, Johnny Harris (A Christmas Carol) als Magwitch, Shalom Brune-Franklin (The Tourist) als Estella, Hayley Squires (I, Daniel Blake) als Sara, Owen McDonnell (Killing Eve) als Joe, Trystant Gale (Beast) als Compeyson en Matthew Berry (FX’s What We Do In the Shadows) als Mr. Pumblechuck.

De nieuwe bewerking wordt een zesdelige miniserie, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Steven Knight. Het wordt ook uitvoerend geproduceerd door Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Revenant) en Ridley Scott (Alien, Blade Runner).

Uitvoerende producenten zijn Marina Brackenbury en BBC’s Dean Baker, David W. Zucker, Kate Crowe en Mona Qureshi. De serie is een coproductie tussen FX Productions, BBC, Scott Free en Hardy Son & Baker.

Afbeelding via BBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...