Triangle of Sadness vanaf 15 december in de bioscoop

Triangle of Sadness draait vanaf 15 december 2023 in de Nederlandse bioscoop. De film is een satirische komedie geschreven en geregisseerd door Ruben Östlund in zijn Engelstalige speelfilmdebuut. Bekijk hieronder de trailer.

Triangle of Sadness

Triangle of Sadness

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

De film is geschreven en geregisseerd door Ruben Östlund.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Henrik Dorsin, Vicki Berlin, Woody Harrelson.

Triangle of Sadness beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes in 2022 op 21 mei 2022, waar het een staande ovatie kreeg en de Palme d’Or won.

Triangle of Sadness draait vanaf 15 december 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via September Film Distribution

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...