Interview With the Vampire seizoen 2 trailer

AMC heeft een nieuwe lange trailer uitgebracht van Interview With the Vampire seizoen 2, het volgende deel in de Anne Rice-verfilming. Het nieuwe seizoen debuteert op 12 mei bij AMC en AMC+. Je kunt de nieuwe trailer van Interview With the Vampire seizoen 2 hieronder bekijken.

Interview With the Vampire seizoen 2

In het jaar 2022 vertelt vampier Louis de Pointe du Lac zijn levensverhaal aan journalist Daniel Molloy. Voortbouwend op de bloedige gebeurtenissen in New Orleans in 1940, toen Louis en de jonge tiener Claudia samenzweerden om de vampier Lestat de Lioncourt te vermoorden. Louis vertelt over zijn avonturen in Europa, een zoektocht om de vampieren uit de Oude Wereld en het Theater Des Vampires in Parijs te ontdekken, met Claudia.

Het is in Parijs dat Louis voor het eerst de vampier Armand ontmoet. Hun verkering en liefdesrelatie zullen verwoestende gevolgen blijken te hebben, zowel in het verleden als in de toekomst, en Molloy zal proberen de waarheden te achterhalen die in de herinneringen verborgen liggen.

Interview With the Vampire is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Emmy-genomineerde Rolin Jones, die tevens optreedt als showrunner. Het is uitvoerend geproduceerd door Mark Johnson en Christopher Rice.

In seizoen 2 zijn er rollen voor Jacob Anderson de rol van Louis de Pointe du Lac, Sam Reid als Lestat de Lioncourt, Delainey Hayles als Claudia, Ben Daniels als Santiago, Eric Bogosian als Daniel Molloy, Assad Zaman als Armand en meer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...