Hoe kun je Hulu kijken in Nederland?

Een veelgehoorde vraag onder streaming liefhebbers is of Hulu ook in Nederland te kijken is.Nee, Hulu is niet beschikbaar in Nederland. De streamingdienst is alleen beschikbaar in de VS en Japan. Mocht je toch gebruik willen maken van de dienst dan zou je een VPN kunnen proberen.

Hoewel Hulu alleen in de VS verkrijgbaar is, is het wereldwijd nog steeds enorm populair. Als je je in Europa bevindt en toegang probeert te krijgen tot Hulu, ontvang je helaas een bericht waarin staat dat de service niet beschikbaar is in deze regio. Vanwege beperkingen van de streamingdienst hebben alleen gebruikers die zich in de VS bevinden toegang tot Hulu en de inhoud ervan.

Hulu kijken in Nederland

Hulu is een Amerikaans amusementsbedrijf dat hoofdzakelijk film- en televisiecontent distribueert via een streamingdienst. Het bedrijf was voor 67% in handen van The Walt Disney Company en voor 33% in handen van Comcast Corporation.

In 2008 werd Hulu voor het eerst aangeboden in de Verenigde Staten. In 2009 kocht The Walt Disney Company een aandeel (30%) in Hulu. Op die manier kon het bedrijf steeds meer content aanbieden via zijn website. Toen Disney in december 2017 besloot om aandeelhouder 21st Century Fox (30%) over te nemen, werd het mediabedrijf hoofdaandeelhouder van Hulu. Desondanks lanceerde het bedrijf nadien met Disney Plus ook een eigen streamingdienst.

In 2019 maakte Comcast bekend zijn aandelen te verkopen en Disney per direct volledige zeggenschap te geven over de dienst. Hulu is een concurrent van streamingdiensten als Netflix en Amazon.

Wat kost Hulu?

Hulu kost 6,99 dollar per maand. Als je zonder advertenties wilt kijken betaal je 12,99 dollar per maand.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter