Never Let Go vanaf september in de Nederlandse bioscoop

De eerste trailer is vrijgegeven voor Never Let Go, de nieuwe horrorthriller met Halle Berry in de hoofdrol, geregisseerd door Alexandre Aja. De film wordt op 26 september 2024 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder.

Een gezin bestaande uit een moeder en haar tweelingzonen lijdt al jaren onder de kwelling van een kwaadaardige geest. Wanneer een van de jongens echter begint te twijfelen aan het bestaan ​​van het kwaad, wordt de heilige band van de familie verbroken, wat leidt tot een gevaarlijke strijd om te overleven.

Never Let Go

Aja staat bekend om het regisseren van Crawl, de alligator-horrorfilm geproduceerd door Sam Raimi die in 2019 werd uitgebracht en met Kaya Scodelario in de hoofdrol. Hij maakte ook de remake uit 2006 van The Hills Have Eyes, Mirrors uit 2008, Piranha 3D uit 2010, Horns uit 2013, The 9th Life of Louis Drax uit 2016 en, meest recentelijk, Oxygen uit 2021.

Never Let Go is geschreven door Kevin Coughlin en Ryan Grassby. Shawn Levy, Dan Cohen en Dan Levine dienen samen met Aja als producenten van de film.

Percy Daggs IV (The Last Days of Ptolemy Grey) en Anthony B. Jenkins (Roswell, New Mexico) spelen samen met Berry de hoofdrol.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...