Jennifer Lopez in trailer van Netflix actiefilm The Mother

Netflix geeft vandaag de trailer vrij van de film The Mother. De actiefilm met Jennifer Lopez in de hoofdrol is vanaf 12 mei wereldwijd te zien op Netflix. In de film is Jennifer te zien als een huurmoordenaar die na jaren in de wildernis van Alaska terugkeert om haar dochter te redden. Bekijk de trailer hieronder.

The Mother netflix

Netflix film The Mother

Na zich jarenlang te hebben verstopt in de wildernis van Alaska, keert een levensgevaarlijke huurmoordenaar terug om de dochter te redden van wie ze op grote afstand hield.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci en Gael Garcia Bernal

De film is geregisseerd door Niki Caro op basis van een scenario Misha Green, Andrea Berloff en Peter Craig. Naar een verhaal van Misha Green.

De film wordt geproduceerd door Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Roy Lee, Miri Yoon, Marc Evans en Misha Green.

The Mother verschijnt 12 mei 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...