Musical Awards Gala 2023 op 15 mei vanuit het Circustheater Scheveningen

Het Musical Awards Gala 2023 vanuit het Circustheater Scheveningen is te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Op maandag 15 mei 2023 wordt de rode loper uitgerold en worden live vanuit het Circustheater Scheveningen de prestigieuze Musical Awards uitgereikt. Tijdens deze show zijn er optredens die een voorproefje geven van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

In het afgelopen jaar zijn er veel grote en kleinere producties in première gegaan die zeer goed zijn ontvangen. Welke musical wint een Award?

Tijdens de show wordt het publiek getrakteerd op onder andere optredens van Disney’s AIDA, Les Misérables en kan er meegezongen worden met de klassiekers Mamma Mia! en Grease, waarvan de twee hoofdrolspelers ook de winnaars waren van het AVROTROS programma Op zoek naar

Musical Awards Gala 2023

Ook wordt er op bijzondere wijze stilgestaan bij de Soldaat van Oranje. Deze musical viert dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum. Daarnaast wordt het jubileumjaar van Simone Kleinsma gevierd met de eerste musical die speciaal voor haar geschreven is: De Hospita. Ze treedt deze avond ook zelf op.

De vakjury van de Stichting Musical Awards maakt later in april bekend wie voor welke award genomineerd is. Ook de nominaties voor de twee publieksprijzen, de beste musical van het jaar en de beste familiemusical, worden dan onthuld.

Het Musical Awards Gala 2023 live vanuit het Circustheater Scheveningen, maandag 15 mei bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...