Jennifer Lopez schittert in eerste beelden van Netflix sci-fi film Atlas

Netflix onthult de teaser trailer van de sci-fi film Atlas, met Jennifer Lopez in de rol van een analist op wiens schouders de toekomst van de wereld rust. Naast haar hoofdrol is Lopez ook betrokken als producent van de film. Atlas is vanaf 24 mei 2024 exclusief te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

 Atlas Netflix film

Atlas op Netflix

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) is een briljante data-analist die weinig heeft met mensen en een sterk wantrouwen koestert tegen kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan een missie om een rebelse robot te onderscheppen waarmee ze een mysterieus verleden deelt. Maar wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI de enige kans om de toekomst van de mensheid te redden.

De cast bestaat uit namen als Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla en Mark Strong.

De regie is in handen van Brad Peyton op basis van een scenario door Leo Sardarian en Aron Eli Coleite.

Producenten zijn Brad Peyton en Jeff Fierson (ASAP Entertainment),; Joby Harold en Tory Tunnell (Safehouse Pictures) Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina (Nuyorican Production), en Greg Berlanti en Sarah Schechter (Berlanti/Schechter Films).

Atlas is vanaf 24 mei exclusief beschikbaar op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...