STEVEN! (martin) trailer geeft preview van tweedelige documentaire over iconische acteur

Apple TV heeft een trailer uitgebracht voor STEVE! (martin), een nieuwe documentaire over de iconische cabaretier en acteur.

De trailer geeft een voorproefje van een gloednieuwe documentaire die in maart 2024 naar Apple TV+ komt. De documentaire zal in twee verschillende delen worden opgesplitst: een ‘toen’-gedeelte over de opkomst van Martins carrière en een ‘nu’-gedeelte over zijn huidige projecten. Kijk de STEF! (Martin) trailer hieronder.STEVEN! (martin)

Steve Martin is een van de meest geliefde en enigmatische figuren in entertainment. STEVE! (martin) een documentaire in twee delen duikt in zijn buitengewone verhaal vanuit twee verschillende gezichtspunten, met begeleidende documentaires met nooit eerder vertoonde beelden en rauwe inzichten in Steve’s persoonlijke en professionele beproevingen en triomfen. ‘Then’ beschrijft de vroege worstelingen en snelle opkomst van Steve Martin om een ​​revolutie teweeg te brengen in de stand-up voordat hij op 35-jarige leeftijd wegliep. ‘Now’ concentreert zich op het heden, met Steve Martin in de gouden jaren van zijn carrière, en volgt de transformatie die leidde tot geluk in zijn kunst en persoonlijk leven.”

STEVEN! (martin) is geregisseerd door Morgan Neville, die in 2014 de Academy Awards voor beste documentaire won voor 20 Feet from Stardom. Neville maakte ook Best of Enemies: Buckley vs. Vidal uit 2015, Won’t You Be My Neighbour? uit 2018, Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain uit 2021 en meer.

Neville zei via People, die exclusief de trailer debuteerde:

“I’ve been a fan of Steve’s since I was a 10-year-old memorizing his comedy albums. I have always followed his career, but making this film opened up so many more sides of Steve to me. Steve said he wanted to make this film because it was time, and I think that’s true. We were also able to find incredible materials of Steve’s entire career, from standup through the movies, that have never been seen.”

STEVEN! (martin) verschijnt op 29 maart 2024 op Apple TV+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter