Trailer voor film Breathe (2024) met Jennifer Hudson & Milla Jovovich

De eerste trailer voor de film thriller Breathe (2024) is verscheen en geeft een voorproefje van de aankomende film met in de hoofdrollen Jennifer Hudson, Milla Jovovich en meer.

Breathe is afkomstig van regisseur Stefon Bristol, met een script geschreven door Doug Simon. Naast Hudson en Jovovich zijn er in de film ook rollen voor Quvenzhané Wallis, Raúl Castillo, Common en Sam Worthington. Bekijk hieronder de Breathe trailer.

Breathe (2024) film trailer

Breathe is een bloedstollende thriller die zich afspeelt in de toekomst. Nadat de aarde onbewoonbaar is geworden door gebrek aan zuurstof, worden een moeder Maya (Hudson) en haar dochter Zora (Wallis) gedwongen ondergronds te leven. Korte uitstapjes naar de oppervlakte worden alleen mogelijk gemaakt door een felbegeerd ultramodern zuurstofpak, gemaakt door Maya’s echtgenoot Darius, van wie ze vermoedt dat hij dood is. Wanneer een mysterieus stel arriveert dat beweert Darius en zijn lot te kennen, stemt Maya er voorlopig mee in om hen in hun bunker binnen te laten, maar deze bezoekers zijn niet wie ze beweren te zijn, en moeder en dochter vechten om te overleven.

Breathe zal op 5 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...