Johnny Depp terug op het witte doek met de film Jeanne du Barry

De officiële trailer van de film Jeanne du Barry is eerder deze week verschenen. In de Franse biografische film maakt Johnny Depp zijn terugkeer naar het grote scherm en speelt hij de rol van koning Lodewijk XV.

Deze film markeert zijn comeback en wordt zijn eerste project in drie jaar sinds zijn overwinning in het veelbesproken lasterproces tegen ex-vrouw Amber Heard

Bekijk de trailer hieronder.

Jeanne du Barry film trailer

Het Franstalige drama is geregisseerd door Maïwenn Le Besco, die ook de verleidelijke rol van Jeanne Vaubernier op zich heeft genomen.

De officiële synopsis van de Franstalige film beschrijft Vaubernier als “een jonge vrouw uit de arbeidersklasse, hongerig naar cultuur en plezier, die haar intelligentie en allure gebruikt om de sociale ladder te beklimmen. Ze wordt de lieveling van koning Lodewijk XV die, zich niet bewust van haar status als courtisane, via haar weer zin in het leven krijgt. Ze worden smoorverliefd. Tegen alle fatsoen en etiquette in, verhuist Jeanne naar Versailles, waar haar komst de rechtbank schandaliseert.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maïwenn, Johnny Depp, Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud, Pierre Richard, Pascal Greggory, India Hair.

De film zal zijn wereldpremière beleven als openingsfilm op het filmfestival van Cannes op 16 mei 2023, en op dezelfde dag in de bioscoop worden uitgebracht.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...