Kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst vanaf 6 december op Videoland

De feelgood kerstfilm van Will Koopman Eerste Hulp Bij Kerst is vanaf 6 december te streamen bij Videoland. Bekijk hieronder de trailer van deze nieuwe Videoland Original film.

Vier totaal verschillende mensen dealen op kerstavond met hun issues, met patiënten en elkaar. Zonder het te weten zijn ze aan elkaar overgeleverd en ontdekken ze dat ze alle vier hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden.Eerste Hulp Bij Kerst op Videoland

Kerstavond. Eindelijk een paar dagen vrij na de drukste tijd van het jaar. Even staat alles in het teken van gezellig samenzijn bij de kerstboom, genieten van een overdadig kerstdiner, cadeautjes uitpakken, kerstkransjes eten. Maar niet voor iedereen; voor het zorgpersoneel op de spoedeisende hulp gaat het werk altijd door. Het ziekenhuis kent geen pauzeknop om tot rust te komen. Op Kerstavond is voor Lily, Ben, Yannick en Shanti de nachtdienst nog maar net begonnen. Ook al zijn ze er beslist niet voor hun lol, de wereld heeft buiten de ziekenhuismuren nog maar weinig te bieden. Allemaal zijn ze kerstavond ontvlucht. Om erger te voorkomen.

De cast bestaat uit Soy Kroon, Eva Laurenssen, Teun Luijkx, Yari van der Linden, Soumaya Ahouaoui, Lily Vreeswijk, Ben Hartog, Yannick Meyer, Shanti Marsman, Tim Haars, Leopold Witte, Peter Paul Muller, Imanuelle Grives, Ellen Pieters en Nyncke Beekhuyzen. Ook Splinter Chabot duikt op.

De Videoland Original film Eerste Hulp Bij Kerst is geregisseerd door Will Koopman en geproduceerd door ITV Studios Netherlands Drama.

Eerste Hulp Bij Kerst is vanaf 6 december te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...