Sofia Vergara als drugskoningin in trailer van Griselda

Netflix onthult de officiële trailer van Griselda, een nieuwe Netflix serie met Sofía Vergara als de Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco. De serie, van de makers en regisseur van Narcos en Narcos: Mexico Eric Newman en Andrés Baiz, is vanaf 25 januari 2024 wereldwijd op Netflix te zien.

Bekijk hieronder de trailer!

Griselda serie trailer

 

Griselda serie trailer

Griselda is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam “The Godmother” opleverde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sofía Vergara, Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aiden Martinez, Martin Rodriguez en Jose Zuniga.

Ingrid Escajeda is de schrijver, showrunner en uitvoerend producent van de show. Naast haar behoren ook Luis Balaguer, Doug Miro, Andrés Baiz en Carlo Bernard tot de uitvoerende producenten. Verder heeft Andrés Baiz deze miniserie geregisseerd – alle acht afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...