Knock at the Cabin vanaf 2 februari 2023 in de bioscoop

De nieuwe thriller Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Old) met o.a. Rupert Grint, Jonathan Groff, Dave Bautista verschijnt 2 februari 2023 in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Knock at the Cabin

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

De film is geschreven en geregisseerd door M. Night Shyamalan. Hij schreef het scenario op basis van een eerste versie van Steve Desmond en Michael Sherman.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rupert Grint, Jonathan Groff, Dave Bautista, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird en William Ragsdale.

Afbeelding via Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *