Knuckles trailer stelt releasedatum vast voor Sonic the Hedgehog spin-off serie

De eerste trailer is uitgebracht voor de serie Knuckles, een spin-off van Sonic the Hedgehog. De reeks verschijnt 26 april op Paramount+. Bekijk de trailer hieronder. De verwachting is dat de serie Knuckles in Nederland te streamen zal zijn bij SkyShowtime.

In de Knuckles serie keert Idris Elba terug om de stem van de titulaire Echidna-krijger te vertolken, nadat hij zijn live-action debuut maakte in Sonic the Hedgehog 2. In de spin-off stemt Knuckles ermee in om Wade op te leiden als zijn beschermeling en hem de wegen van de Echidna-krijger te leren. Het zal naar verwachting plaatsvinden tussen de gebeurtenissen van deel 2 en het komende derde deel, dat op 20 december 2024 in de bioscoop verschijnt.

Knuckles serie trailer

De cast van de serie bestaat uit Elba, Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Christopher Lloyd, Cary Elwes, Stockard Channing, Paul Scheer en Rob Huebel.

Het project is afkomstig van hoofdschrijver en uitvoerend producent John Whittington, terwijl Sonic the Hedgehog-regisseur Jeff Fowler de pilot-aflevering regisseert. Fowler wordt in de regie aangevuld met Brandon Trost, Jorma Taccone en Carol Banker.

Brian Schacter en James Madejski zijn ook als schrijvers aangetrokken. Uitvoerende producenten zijn Elba, Neal H. Moritz, Toby Ascher en Toru Nakahara, terwijl Paramount Pictures en Sega of America produceren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...