The Regime met Kate Winslet vanaf 4 maart op HBO Max Nederland

De zesdelige HBO Max serie The Regime, met o.a. Kate Winslet en Matthias Schoenaerts gaat vanaf 4 maart 2024 in première op HBO Max Nederland. De serie is geschreven door Will Tracy en geregisseerd door Stephen Frears (The Queen, Philomena, A Very English Scandal) en Jessica Hobbs (The Crown, Broadchurch).

De reeks speelt zich af binnen de muren van het paleis van een modern Europees regime binnen het jaar dat het ontrafelt. Bekijk hieronder de nieuwe trailer!

The Regime op HBO Max Nederland

De serie The Regime vertelt het spannende verhaal van een jaar binnen de muren van het paleis van een autoritair regime terwijl het regime steeds meer begint te wankelen.

De cast bestaat uit Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton en Hugh Grant. HBO heeft onthuld dat er ook rollen zijn voor Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics en Pippa Haywood.

Will Tracy dient als schrijver, uitvoerend producent en showrunner. Uitvoerend producenten zijn Kate Winslet, Stephen Frears, Frank Rich en Tracey Seaward. Hobbs fungeert als co-uitvoerend producent en schrijvers zijn Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra, Gary Shteyngart en Sarah DeLappe.

Deze productie wordt ondersteund door FISAplus, een financieringsmaatregel van het federale ministerie van Arbeid en Economie die wordt beheerd door Austria Wirtschaftsservice Gesellschaft mbH (aws). FISAplus ondersteunt internationale film- en serieproducties en internationale coproducties voor bioscoop, tv en streaming, evenals Oostenrijkse tv- en streamingproducties.

The Regime is vanaf 4 maart 2024 te zien op HBO Max.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...