Komt er een Fool Me Once seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Fool Me Once seizoen 2 op Netflix? Op Netflix is nu de nieuwe Britse misdaadserie sinds 1 januari te zien. Voor iedereen die de acht afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de mysterieuze serie?

Het verhaal volgt Maya terwijl ze probeert grip te krijgen op de brute moord op haar man Joe. Wanneer Maya echter een oppascamera installeert, is ze geschokt als ze een man in haar huis ziet die ze herkent. Het is haar man, van wie ze dacht dat hij dood was. Van daaruit leidt rechercheur-sergeant Sami Kierce het moordonderzoek naar de dood van Joe. Maar hij heeft zijn eigen geheimen.Netflix heeft de afgelopen jaren een aantal series gemaakt op basis van de romans van Harlan Coben, nadat de schrijver in 2018 een vijfjarig contract met het bedrijf tekende. Het ging onder meer om series als Safe, The Stranger en Stay Close.

Elke serie is gemaakt als een miniserie, wat betekent dat er geen vervolg op de originele serie kwam. Dus als we dit patroon volgen, is het onwaarschijnlijk dat rechercheur Kierce terugkeert om nog meer moorden op te lossen in een nieuwe serie. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Fool Me Once seizoen 2

In de serie met acht afleveringen zijn er rollen voor Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage, Joanna Lumley, Emmett J. Scanlan en Dino Fetscher.

Danny Brocklehurst (Brassic, Come Home) wordt gecrediteerd als de hoofdschrijver, terwijl de rest van het team bestaat uit Charlotte Coben, Yemi Oyefuwa, Nina Metivier en Tom Farrelly.

Het project komt uit Nicola Shindler’s Quay Street (After the Flood, Dead Hot). Shindler is ook uitvoerend producent naast Coben, Danny Brocklehurst en Richard Fee. Fool Me Once is de achtste samenwerking tussen Coben en Netflix. Andere bewerkingen van Cobens romans zijn onder meer The Stranger, Safe en Stay Close. Harlan Coben’s Shelter ging onlangs ook in première op Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...