Komt er een FUBAR seizoen 2 op Netflix?

Komt er een FUBAR seizoen 2 op Netflix? In de serie speelt Arnold Schwarzenegger Luke Brunner, een CIA-agent die zich voorbereidt om het boek over zijn carrière af te sluiten wanneer hij wordt teruggetrokken voor een laatste missie. Hij heeft de taak om samen te werken met zijn dochter en mede-CIA-agent.

Tot op heden is Fubar nog niet verlengd voor seizoen 2. We weten wel dat Netflix een beetje onvoorspelbaar is geworden als het gaat om het vernieuwen van een serie. In het verleden was het zo dat de streamingdienst eerst de kijkcijfers af wachtte en dan na een week of zes bepaalde of er een vervolg kwam. De laatste tijd gaat dit wel eens anders.

Hoewel we nog niet kunnen bevestigen dat seizoen 2 van FUBAR is besteld, zijn we optimistisch. Het plot van het eerste seizoen heeft voldoende ruimte opengelaten voor de ontwikkeling van een vervolg. Zodra we meer informatie hebben, lees je dat op deze pagina!

FUBAR seizoen 2

Een CIA-agent (Schwarzenegger) die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. De familieverhoudingen worden echter verder op scherp gesteld als hij gedwongen wordt om voor een laatste klus terug het veld in te gaan.  Fubar is een serie vol actie, humor en spionage.

FUBAR is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nick Santora, die de serie omschrijft als “het meest surrealistische project” uit zijn carrière. In deze actiekomedie met acht afleveringen zijn er rollen voor Schwarzenegger, Monica BarbaroMilan CarterGabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley en Jay Baruchel.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost met David Ellison en Dana Goldberg van Skydance. Het komt van Skydance Television.

Fubar is sinds 25 mei exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...