FUBAR seizoen 2 aangekondigd

Komt er een FUBAR seizoen 2 op Netflix? In de serie speelt Arnold Schwarzenegger Luke Brunner, een CIA-agent die zich voorbereidt om het boek over zijn carrière af te sluiten wanneer hij wordt teruggetrokken voor een laatste missie. Hij heeft de taak om samen te werken met zijn dochter en mede-CIA-agent.

Tijdens het Tudum-fanevenement is officieel een tweede seizoen van de serie aangekondigd. We weten nog niet wanneer het vervolg verschijnt of waar deze over zal gaan. Toch heeft het plot van het eerste seizoen voldoende ruimte opengelaten voor de ontwikkeling van een vervolg.FUBAR seizoen 2

Een CIA-agent (Schwarzenegger) die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. De familieverhoudingen worden echter verder op scherp gesteld als hij gedwongen wordt om voor een laatste klus terug het veld in te gaan.  Fubar is een serie vol actie, humor en spionage.

FUBAR is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nick Santora, die de serie omschrijft als “het meest surrealistische project” uit zijn carrière. In deze actiekomedie met acht afleveringen zijn er rollen voor Schwarzenegger, Monica BarbaroMilan CarterGabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley en Jay Baruchel.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost met David Ellison en Dana Goldberg van Skydance. Het komt van Skydance Television.

Fubar is sinds 25 mei exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...