Trailer voor Netflix animatiefilm Nimona met in de hoofdrol Chloë Grace Moretz

Netflix heeft de volledige trailer uitgebracht voor Nimona, de aankomende film, die een bewerking is van de gelijknamige bestseller van ND Stevenson. De film gaat op 30 juni in première.

Bekijk de Nimona trailer hieronder.

Nimona op Netflix

Nimona is geregisseerd door Nick Bruno en Troy Quane op basis van een scenario geschreven door Robert L. Baird en Lloyd Taylor. De film is een episch verhaal over vriendschap vinden in de meest verrassende situaties en jezelf en anderen accepteren zoals ze zijn.

Als Ballister Boldheart, een ridder in een futuristische middeleeuwse wereld, wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan, is Nimona, een ondeugende tiener met een voorliefde voor chaos, de enige die hem kan helpen zijn onschuld te bewijzen. Maar met het hele koninkrijk erop uit om hem te pakken te krijgen, is Nimona de beste (of technisch gezien de enige) sidekick waar Ballister op kan hopen. En terwijl de scheidslijn tussen helden, schurken en monsters begint te vervagen, gaan ze samen op pad om ernstige schade aan te richten – voor Ballister om zijn naam voor eens en voor altijd te zuiveren, en voor Nimona om … gewoon ernstige schade aan te richten.

Het bevat de stemmen van Chloë Grace Moretz als Nimona, Riz Ahmed als Ballister Boldheart, Eugene Lee Yang als Ambrosius Goldenloin, Frances Conroy als The Director, Lorraine Toussaint als Queen Valerin, Beck Bennett als Sir Thoddeus Sureblade, Indya Moore als Alamzapam Davis, RuPaul Charles als Nate Knight, Julio Torres als Diego the Squire en Sarah Sherman als Coriander Cadaverish.

Uitvoerende producenten zijn Robert L. Baird, Megan Ellison en Andrew Millstein, met Roy Lee, Karen Ryan en Julie Zackary. Het is een productie van Netflix en Annapurna Pictures, met DNEG Animation als animatiestudio.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...