Komt er een Moedermaffia seizoen 2 op Videoland?

Komt er een Moedermaffia seizoen 2? Op 30 september verscheen de serie Moedermaffia op Videoland. De komische dramaserie met Loes Haverkort (Celblok H) in de hoofdrol bevatte 6 afleveringen. In Moedermaffia volgen we Daan, een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is.

De fans die door de aflevering zijn heen geraasd vragen zich nu af of er ook een tweede seizoen zal komen. Hoewel het eerste seizoen van de reeks eindigde met een cliffhanger, heeft Videoland tot op heden nog geen seizoen 2 aangekondigd. Mocht de streamer toch voor een vervolg kiezen, dan lees je dat op deze pagina. We houden je op de hoogte!

Moedermaffia seizoen 2

Moedermaffia; een bekend fenomeen voor alle (toekomstige) moeders. Zo ook voor hoofdpersoon Daan. Een in de ogen van anderen ‘ontaarde’ moeder, die maar wat aanmoddert en geen idee heeft wat ‘goed’ ouderschap is. Daan belandt na haar scheiding bij haar moeder op de bank en moet ook nog een ouderschapscursus volgen, wil ze haar kinderen niet voorgoed kwijtraken. Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp waar iedereen een mening over heeft maar deep down fucking onzeker over is. Ja, ook de Moedermaffia.

De hoofdrollen worden gespeeld door Loes Haverkort, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin, Alwin Pulinckx, Armand Rosbak, Britt Scholte, Daniël Kolf, Eva Laurensen, Jamie Grant, Jolijn Henneman, Loes Schnepper, Nola Frensdorf, Sarah Bannier, Stephanie van Eer en Toprak Yalçiner.

Moedermaffia gecreëerd door Anjali Taneja (Het Huis Anubis) en geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart. De serie is geproduceerd door Maarten Swart van Kaap Holland Series. De regie ligt in handen van Anna van Keimpema (Mees Kees serie).

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: