Komt er een Queen Charlotte: A Bridgerton Story seizoen 2?

Komt er een Queen Charlotte: A Bridgerton Story seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de serie is sinds enkele dagen te zien op Netflix en is nu al in de nummer één serie van het moment. Maar betekent dit ook dat er een vervolg komt? Dat is op dit moment niet zeker, aangezien de spin-off als een miniserie is aangekondigd. Toch sluit bedenker Shonda Rhimes een tweede seizoen niet uit. Ze zei:

 “There have been questions, but I’m not having conversations about it yet. I could live with Charlotte and George forever, but we told a very specific, closed-ended story that I think is a complete tale of this complicated, imperfect love. But I’m not ruling anything out because I never know.”

Hoewel er geen andere spin-offs zijn aangekondigd vanaf de première van Queen Charlotte, geeft de ondertitel A Bridgerton Story aan dat verdere uitbreidingen van het Bridgerton-universum zeer waarschijnlijk is. Bovendien deelde Netflix chief content officer Bela Bajaria ten tijde van de aankondiging van Queen Charlotte haar enthousiasme over de toekomst van franchise:

“Shonda [Rhimes] and her team are thoughtfully building out the Bridgerton universe so they can keep delivering for the fans with the same quality and style they love. And by planning and prepping all the upcoming seasons now, we also hope to keep up a pace that will keep even the most insatiable viewers totally fulfilled.”

Als een tweede seizoen groen licht krijgt, verwachten we dat het in ieder geval niet voor het voorjaar van 2024 zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Queen Charlotte seizoen 2

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken.

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton personages. India Amarteifio (Line of Duty) speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley (Gangs of London) speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest (The Sandman) speelt de jonge koning George. De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett als de jonge Brimsley, Freddie Dennis als Reynolds, Richard Cunningham als Lord Bute, Tunji Kasim als Adolphus, Rob Maloney als de dokter, Cyril Nri als Lord Danbury en Hugh Sachs als de oudere Brimsley.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is sinds 4 mei 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...