Musicalcomedy Blind Date wordt een film

Regisseur Johan Nijenhuis werkt aan een film adaptatie van de musicalcomedy Blind Date van producent De Theater BV. Blind Date maakt kans op meerdere Musical Awards, die later deze maand worden uitgereikt.

Blind Date wordt film

Blind Date gaat over Bob en Jenny die weinig geluk hebben in de liefde. Ze schrijven zich daarom in op een datingsite voor blind dates en hebben allerlei bijzondere afspraakjes.

De musical Blind Date met Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen ging in oktober 2022 in première en was tot eind december 2022 te zien in de Nederlandse theaters. Onlangs ontving de theaterproductie acht Musical Award-nominaties voor onder meer Beste Kleine Musical, Beste Script en Beste Muziek.

Allard Blom, die ook verantwoordelijk was voor het theaterscript, werkt samen met Nijenhuis aan het scenario voor de film. De muziek van componist Sam Verhoeven zal ook in de film te horen zijn. Producent van de film is Ingmar Menning.

De opnames staan gepland voor de zomer van 2024. Wie de hoofdrollen zullen gaan spelen in de film is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...